Kuvalliset markiisit

Utula -markiisit ovat huippulaadukkaille materiaaleille tulostettuja, saumattomia viihtyvyyden ratkaisuja, jotka soveltuvat moniin kohteisiin.

Utula-tuotteen ainutlaatuinen saumaton, uv-tulostettu markiisiratkaisu sai Patentti- ja rekisterihallitukselta hyödyllisyysmallisuojan vuonna 2020. 

Vankka ja varmatoiminen mekanismi soveltuu pohjolan olosuhteisiin ja tekee markiisin käytöstä miellyttävää ja käytännöllistä.

Voit ohjata markiisia jopa älypuhelimellasi!

Toimitamme markiisi kankaat määrämittaan tehtynä joko haluamallasi kuvalla tai valmiilla värikuosilla.

Saat meiltä helposti myös nykyiseen markiisiisi uuden kankaan asennettuna tai itse vaihtaen.

Markiisikankaan vaihtaminen

Video

Leivonmäellä Karoliinan Kahvimyllyn julkisivu sai uuden ilmeen. Suunnittelimme siihen upeat kakkukuvataulut sekä markiisikangaskuvan.

Saumattomassa markiisissa kuva näkyy myös alapuolelta!

Mekanismissa olevan keskipalkin sekä markiisin etureunoissa olevien tuulitukitankojen ansiosta, markiisi voi olla avattuna koko kesän!

Talveksi säädimme markiisin "talvi asentoon", eli vedimme markiisikankaan miltei kokonaan rullalle jättäen osan markiisista näkyviin ja käänsimme mekanisimin ala-asentoon, jolloin markiisissa oleva kahvilan nimi näkyy mukavasti etureunassa myös talven ajan. 

NANO-teknologiaa

Nano-luokan suoja-aine markiisiin

UV-tulostetut markiisikankaat käsittelemme nano-luokan suoja-aineella, mikä helpottaa markiisin puhtaanapitoa ja suojaa kangasta auringon paahteelta. Suojamme ei sisällä silikoneja, fluorihiilivetyä, teflonia tai muita terveydelle haitallisia yhdisteitä.

Suoja toimii kyllästeenä kankaalle, mikä estää lian, veden ja jopa öljyjen tunkeutumisen kankaan kuitujen väliin. Suoja auttaa markiisia pysymään siistissä ja hyvässä kunnossa pitkän aikaa.

Muilta ominaisuuksiltaan markiisisuojamme kestää hyvin lämpötilavaihteluita ja omaa hyvän kulutuskestävyyden. Suoja on myös hengittävä, hajuton ja väritön.

Näin takaamme markiisin pysymisen hyvässä kunnossa läpi paahteen ja pakkasen.

UTULA: Uniikit Tuotteet Unelmiesi Laadukkaaseen Asumiseen

Utula® | Utulakodit Oy | Länsitie 2, Joutsa | info@utulakodit.fi | 014 88 77 66