Rex Nordic

Monipuolinen tuoteperhe, joka tuo lämpöä elämään!

Rex Nordic -tuotteet

Rex Nordicilla löytyy laaja valikoima tuotteita, jotka lämmittävät mun muassa säilytystilaa, taloa, terassia, hallia tai mitä tahansa lämpöä tarvitsevaa paikkaa. Valikoimista löytyy muun muassa:

Diesel lämmittimet
Sähkölämmittimet
Allastuotteet.
Paljut ja kylpytynnyrit
Lämmittimet
Ilmastointilaitteet
Kosteudenpoistajat
Apukäynnistimet
Auton sisätilanlämmittimet

Muun muassa Airrex lämmitin sopii hyvin esimerkiksi terassisi ainoaksi lämmittimeksi, jonka UV-säteet lämmittävät tilan tasaisesti.

Infrapunalämmitin

Airrex

Rex Nordic Oy on tuonut markkinoille täysin uudistuneen malliston huippusuosion saaneesta infrapunalämmittimestä. Airrex infrapunalämmittimiä on valmistettu jo lähes 30 vuotta ja pelkästään tehtaan tuotekehitysosasto työllistää noin 40 henkeä, joten tehdas on siis lämmitin tuotteissa suunnannäyttäjä koko maailmassa.

Airrex
Rexener booster

AkkuBooster

Rexener Booster

Rexener on markkinoiden tehokkaimpia boostereita, joita voi käyttää myös monen laitteen virtalähteenä! Rexener pelastaa kun ajopelistä hyytyy akku. Matkaat sitten rekalla, autolla, isolla pakettiautolla, veneellä, mönkijällä, moottorikelkalla tai moottoripyörällä niin kätevän kokoinen ja tehokas apukäynnistin voi pelastaa matkasi.

Paljut

Suomalaista käsityötä!

Rexener paljujen lasikuitualtaat työstetään lähes 50 vuoden kokemuksella – suomalaisena käsityönä. Se näkyy työn jäljessä tinkimättömänä laatuna ja viimeiseen asti hiotussa käyttömukavuudessa.

Rexener Unnukka kylpytynnyri taas on tehty markkinoiden parhaista komponenteista; käytämme Euroopan suurimman kylpytynnyreiden toimittajan Kiramin pyöreää kylpytynnyriä.

Rexener paljut
Rexener vedenlämmitin

Vedenlämmittimet

Rexener PR200

Paina nappia, säädä lämpötila ja Rexener PR200 vedenlämitin lämmittää paljusi tai uima-altaasi hetkessä. Veden lämmitysaika on huomattavasti lyhyempi kuin puilla lämmitettäessä. Rexenerillä pidät veden lämpötilan tasaisena – ei enää viilennyttä tai liian kuumaksi lämmennyttä paljua. Lämmittimen teho riittää jopa isoihin uima-altaisiin!

Varusteet

Kauttamme tuotteisiin myös lisävarusteita ja kemikaaleja

Utula® | Utulakodit Oy | Länsitie 2, Joutsa | info@utulakodit.fi | 014 88 77 66